» Інформація » До Стратегії розвитку Львівщини за напрямком розвиток громадянського суспільства подали на розгляд одинадцять заявок

До Стратегії розвитку Львівщини за напрямком розвиток громадянського суспільства подали на розгляд одинадцять заявок

Автор: admin1 от 31-07-2018, 17:27
 (голосів: 0)

До Стратегії розвитку Львівщини за напрямком розвиток громадянського суспільства подали на розгляд одинадцять заявокСьогодні, 31 липня, у приміщенні Молодіжного центру розглянули проектні ідеї до Плану заходів з реалізації у 2019-2020 роках Стратегії розвитку Львівської області за напрямком розвиток громадянського суспільства.
Загалом від департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА подали п'ять заявок. Це - “Розвиток громадянського суспільства”, “Підтримка та розвиток молоді Львівщини”, обласний проект "Інформування громади Львівської області", обласний проект "Книжковий дворик мандрує Україною", а також відзначення пам’ятних дат та пам’ятних місць українського державотворення ХХ століття.
Також шість заявок подали представники громадськості.
Зазначимо, що за результатами відбору у відповідних робочих групах кращі проектні ідеї увійдуть до Плану заходів з реалізації Стратегії, адже цей документ є основою для розробки програмних документів області та проектів регіонального розвитку з метою їх подальшого фінансування за рахунок бюджетних та позабюджетних джерел.

До Стратегії розвитку Львівщини за напрямком розвиток громадянського суспільства подали на розгляд одинадцять заявок

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua