» Інформація » Львівщина налагоджує багатовекторну співпрацю із китайською провінцією Ганьсу

Львівщина налагоджує багатовекторну співпрацю із китайською провінцією Ганьсу

Автор: admin1 от 1-08-2018, 11:14
 (голосів: 0)

Львівщина налагоджує багатовекторну співпрацю із китайською провінцією ГаньсуСьогодні, 1 серпня, перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський зустрівся із з делегацією провінції Ганьсу Китайської Народної Республіки, аби узгодити питання двостороннього співробітництва.
У межах зустрічі перший заступник ознайомив гостей із динамікою розвитку Львівщини та відзначив значну зацікавленість Львівщиною з боку іноземних інвесторів.
«Львівщина через своє географічне розташування, близькість до Європейського Союзу та значний економічний потенціал становить зацікавленість серед багатьох інвесторів. У регіоні активно розвивається промисловість та сільськогосподарський сектор. Окрім того, ми значну увагу приділяємо розвитку альтернативної енергетики, харчопереробній промисловості та створенню індустріальних парків. Тож ми зацікавлені у співпраці із провінцією Ганьсу у різних галузях», - наголосив Ростислав Замлинський.
Львівщина налагоджує багатовекторну співпрацю із китайською провінцією ГаньсуПід час зустрічі також порушили питання культурних обмінів між регіонами, організацію промо-турів для бізнесменів та представників ЗМІ, а також участь в економічних форумах та торгових ярмарках.
«Львівщина має багато переваг та великий потенціал у різних галузях, тому співпраця між нашими регіонами сприятиме взаємному зростанню. Провінція Ганьсу, як і Львівська область, має подібні можливості у розвитку вітрової та сонячної енергетики, володіє чималим туристичним потенціалом, а також вважається культурною столицею країни. В ній, як і на Львівщині тісно переплітаються традиції та культура різних народів, це полінаціональний та толерантний регіон. Окрім того, ми значну увагу приділяємо освіті, тож сподіваємось на співпрацю і в освітній сфері», - зазначив виконавчий Віце-президент Народної Асоціації з питань дружби із зарубіжними країнами провінції Ганьсу Лю Сяолін.
У межах зустрічі сторони підписали Угоду про міжрегіональне співробітництво між Львівської обласною державною адміністрацією та провінцією Ганьсу (Китайська Народна Республіка).

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua