» Інформація » Президент закликав Верховну Раду підтримати законопроект про зміни до статуту ЗСУ щодо вітання «Слава Україні»

Президент закликав Верховну Раду підтримати законопроект про зміни до статуту ЗСУ щодо вітання «Слава Україні»

Автор: admin2 от 4-09-2018, 09:59
 (голосів: 0)

Президент закликав Верховну Раду підтримати законопроект про зміни до статуту ЗСУ щодо вітання «Слава Україні»Президент Петро Порошенко під час зустрічі з керівниками парламентських фракцій та груп закликав підтримати законопроект щодо зміни статуту Збройних Сил України, які стосуються запровадження військового вітання «Слава Україні».

«Ті з Вас, хто дивилися Парад побачили, що відбулися відповідні зміни у військовому привітанні. Вони були розроблені з урахуванням урядових пропозицій, пропозицій Міністерства оборони. Внесені зміни у статути ЗСУ як відомо є законами. І мені поведінка наших воїнів на Параді - той ентузіазм, коли вони нарешті почали вимовляти «Слава Україні» - лише додали впевненості в тому, що це треба робити зараз вже і негайно», - наголосив Глава держави.

Також, за словами Президента, змінюється позиція, коли ультимативно вимагалося звернення «товариш» і дається можливість звернення «пан».

Глава держави сподівається, що більшість Парламенту підтримає ці зміни.

Президент також підкреслив, що під час військового параду вся країна побачила звіт влади по створенню нової української армії. «Ми бачимо як вона принципово відрізняється від того, що було раніше. І наша армія, яка є гарантом української незалежності, дає сьогодні можливість твердо розраховувати на міць Збройних Сил і інших силових підрозділів по захисту суверенітету, територіальної цілісності і незалежності нашої держави», - додав він.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua