» Інформація » Вітання учасникам та організаторам 25-го Форуму видавців у Львові

Вітання учасникам та організаторам 25-го Форуму видавців у Львові

Автор: admin2 от 19-09-2018, 16:32
 (голосів: 0)

Вітання учасникам та організаторам 25-го Форуму видавців у ЛьвовіШановні друзі!

Щиро вітаю учасників 25-го - ювілейного - Форуму видавців, що став знаковою культурною подією України та Європи. Воок Forum Lviv відкриває нові можливості для вільного спілкування авторів, видавців, книгорозповсюджувачів і поціновувачів друкованого слова.

Ринок свободи - наскрізна тема, яку репрезентує цьогорічний Форум, - дуже влучно відображає зміст самого заходу та є надзвичайно актуальною для України. Адже протягом усіх років незалежності ми плекаємо ідею свободи як основоположну цінність могутньої і вільної української держави та її громадян. Однак у нинішніх реаліях, у контексті російської агресії, що загрожує суверенітету України і становить смертельну небезпеку для майбутнього об’єднаної Європи, вона набула особливого смислу. Останнім часом ми остаточно усвідомили, чого вартує наша свобода і якою ціною ми відвойовуємо право жити у вільній демократичній країні.

Висловлюю щиру вдячність організаторам за багаторічну віддану працю. Переконаний, що цьогорічний Форум продемонструє унікальну програму читань, публічних розмов і заходів, які сприятимуть активному розширенню вітчизняного видавничого простору, міжнародних культурних зв’язків і реалізації креативних ідей у книговидавництві.

Бажаю всім міцного здоров’я, життєвої наснаги, невичерпної енергії, продуктивної роботи та нових творчих досягнень.

Петро ПОРОШЕНКО

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua