» Інформація » Попри воєнний стан Україна не відмовляється від політико-дипломатичного врегулювання ситуації на cході – Президент

Попри воєнний стан Україна не відмовляється від політико-дипломатичного врегулювання ситуації на cході – Президент

Автор: admin2 от 26-11-2018, 19:23
 (голосів: 0)

Попри воєнний стан Україна не відмовляється від політико-дипломатичного врегулювання ситуації на cході – ПрезидентІз запровадженням воєнного стану Україна не відмовляється від політико-дипломатичного врегулювання ситуації в тимчасово окупованих районах Донецької та луганської областей, заявив Президент Петро Порошенко.

«Воєнний стан не означає нашої відмови від політико-дипломатичного врегулювання на сході. Я про це сьогодні детально інформував наших західних партнерів», - сказав Глава держави у заяві щодо підписання ним Указу про запровадження воєнного стану.

Петро Порошенко повідомив, що сьогодні мав низку перемовин з керівниками міжнародних організацій, лідерами країн щодо ситуації, яка сталася у Керченській протоці та дій України. «В мене сьогодні з самого ранку відбулися дуже детальні переговори з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом, із Президентом Польщі Анджеєм Дудою, бо Польща представляє зараз позицію Україні і є ініціатором розгляду ситуації на Раді безпеки ООН, і з Канцлером Німеччини Ангелою Меркель.  І з багатьма іншими вже відбулися і ще продовжаться консультації сьогодні ввечері», - констатував Президент.

«Можу вам сказати, що їхня увага до ситуації і на сході, і безпосередньо в акваторії Азовського моря дуже зросла. Сьогодні нас чують набагато краще, ніж вчора чи позавчора», - додав Глава держави.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua