» Інформація » Департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА звітує про проведену роботу у 2018 році

Департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА звітує про проведену роботу у 2018 році

Автор: admin1 от 31-01-2019, 11:39
 (голосів: 0)

Департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА звітує про проведену роботу у 2018 роціСьогодні, 31 січня, т.в.о. директора департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Людмила Гончаренко презентує проведену роботу у 2018 році.

«Сьогодні не просто звіт, а огляд  шляху, який ми пройшли впродовж останніх років разом. Без такої співпраці між владою та представниками аграрної галузі не було би тих позитивних результатів та досягнень. Саме тому робота департаменту АПК досягла таких високих показників. Питання аграрної політики - це питання продовольчої безпеки України. Тут, на Львівщині ми цю безпеку забезпечуємо. Львівська область характеризується тим, що дрібні фермерські господарства мають значну історію. Кожен регіон унікальний, і саме це дозволяє розвиватись Україні у різних напрямах. Аграрії Львівщини створюють розвиток своїх господарств і тим самим сприяють розвитку Львівщини», - наголосив перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський.

Відтак, звіт охоплює основні напрямки діяльності департаменту, серед яких фінансування програм підтримки, проведення аудиту земель сільськогосподарського призначення та заходи із збереження та відтворення родючості грунтів, проекти міжнародної технічної допомоги та секторальної підтримки, розвиток сільськогосподарської кооперації та сімейних молочних ферм, інвестиційні проекти галузі.

У межах заходу також окреслять основні напрямки діяльності на 2019 рік.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua