» Інформація » Це символ регіону, який стрімко розвивається, - Роман Шепеляк про новий брендбук Львівщини

Це символ регіону, який стрімко розвивається, - Роман Шепеляк про новий брендбук Львівщини

Автор: admin1 от 31-01-2019, 16:14
 (голосів: 0)

Це символ регіону, який стрімко розвивається, - Роман Шепеляк про новий брендбук ЛьвівщиниСьогодні, 31 січня, у Львівській  ОДА відбувся брифінг щодо презентації нового брендбуку Львівської області, який включає в себе й новий логотип та слоган.

«Ми виходимо на новий рівень позиціонування нашого регіону не лише на території України, а й за межами держави – презентуємо новий дизайн брендбуку Львівської області. Це символ нашого регіону, який стрімко розвивається. До розробки брендбуку поставились особливо ретельно – до роботи долучилась команда фахівців, які працювали упродовж досить тривалого часу», - розповів директор департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Роман Шепеляк.

Це символ регіону, який стрімко розвивається, - Роман Шепеляк про новий брендбук ЛьвівщиниЛоготип Львівщини виконаний у жовтому кольорі, на ньому нанесене слово «Львівщина». Всередині жовтого кола зображений лев.

«Над розробкою нового бренду працювала близько року команда із 10 фахівців. Ми провели низку досліджень, консультувались із експертами. У центрі нового логотипу – лев, який асоціюється із Львівщиною. Ми також прагнемо показати, що це регіон, який іде в ногу з часом. В центрі всього є люди. Люди на Львівщині – горді й традиційні. Ці люди цілеспрямовані, впевнені та професійні, тобто, люди дії. Тому нашим завданням було віднайти баланс між сучасним і традиційним», - наголосив дизайнер Володимир Блажівський.

Основною метою створення брендбуку є формування і підтримка позитивного сприйняття регіону серед мешканців та іноземних туристів і партнерів.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua