» Інформація » Вакцинація – питання компетенції не лише медиків, освітян, але й усіх свідомих громадян, - Андрій Васько

Вакцинація – питання компетенції не лише медиків, освітян, але й усіх свідомих громадян, - Андрій Васько

Автор: admin1 от 7-02-2019, 12:12
 (голосів: 0)

Вакцинація – питання компетенції не лише медиків, освітян, але й усіх свідомих громадян, - Андрій Васько«Звичайно, ми не маємо права вакцинувати дітей без дозволу батьків. Здоров’я дітей – це відповідальність їх батьків. Але все ж одна дитина, яка захворіла і перебуває в колективі, несе небезпеку усім. Тому ми закликаємо батьків бути відповідальними і убезпечити своїх дітей і їх оточення. Це питання компетенції не лише медиків, освітян, але й усіх свідомих громадян», - наголосив сьогодні, 7 лютого, під час прес-конференція щодо ситуації із захворюваністю на кір та додаткових заходів з вакцинації дітей шкільного віку в.о. заступника директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрій Васько.

«Проведення профілактичних заходів є в пріоритеті і на контролі облдержадміністрації. Ми продовжуємо широку інформаційну кампанію, завдяки якій зростає кількість вакцинованих дітей. Так, за минулий тиждень в області зробили 6600 щеплень дітям. Ця позитивна динаміка зберігається. Тобто заходи, які ми запроваджуємо, дають свої результати», - додав він.

Зазначимо, на Львівщині 38 тисяч дітей, які потребують повторної та первинної вакцинації, але, за словами Андрія Васька, цифри міняються щодня. В області на сьогодні є 57 тисяч доз вакцини американського та бельгійського виробництва.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua