» Інформація » Відбулося засідання районного Штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій

Відбулося засідання районного Штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій

Автор: admin1 от 21-01-2014, 18:13
 (голосів: 0)

Відбулося засідання районного Штабу з ліквідації надзвичайних ситуаційПід головуванням першого заступника голови Дрогобицької райдержадміністрації Степана Рудницького 21 січня відбулося засідання районного Штабу з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій в зимовий період, на якому обговорювалася ситуація, що склалася в районі внаслідок погіршення погодних умов, зокрема утворення ожеледі на лініях електропередач та ожеледиці на автошляхах.

Як повідомив начальник Дрогобицького РЕМу, станом на сьогодні, 21 січня, на 18 годину відновлено електропостачання в усіх населених пунктах Дрогобицького району.

За даними керівника філії «Дрогобицький райавтодор», дорогами загального користування забезпечено проїзд автотранспорту, вони посипані протиожеледними матеріалами. На жаль цього не можна сказати про дороги комунальної власності, тому керівник Штабу Степан Рудницький доручив керівнику райавтодору, Сергію Грибанову спільно з сільськими головами негайно виправити ситуацію.

Нагадаємо, що за інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології 22-24 січня температура повітря ще знизиться на 3-5 градусів, збережеться ожеледь, на дорогах ожеледиця.

 

 

Відбулося засідання районного Штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій

 

 

 

Відбулося засідання районного Штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua