» Інформація » Х Міжнародна виставка «AGROPORT West Lviv-2019» відбудеться у березні

Х Міжнародна виставка «AGROPORT West Lviv-2019» відбудеться у березні

Автор: admin1 от 26-02-2019, 12:40
 (голосів: 0)

Х Міжнародна виставка «AGROPORT West Lviv-2019» відбудеться у березніУпродовж 21-23 березня у Львові відбудеться один з найбільших галузевих заходів Східної Європи – Х Міжнародна виставка та форум з розвитку фермерства «AGROPORT West Lviv-2019».

«У Львові захід проводиться вчетверте та максимально враховує регіональні особливості Львівщини, яка за кількістю сільського населення є найбільшою серед  областей України, а сільськогосподарське виробництво в основному зосереджене у селянських та фермерських господарствах. Саме тому основним завданням проведення заходу у Львові є розвиток потенціалу дрібних та середніх виробників аграрного сектору економіки, створення передумови стабільного динамічного розвитку виробництва конкурентоспроможної продукції сільського господарства, розширення ринків збуту, налагодження міжнародних відносин», – зазначила т.в.о. директора департаменту Людмила Гончаренко.

У цьому році особлива увага приділятиметься сталому розвитку сільських територій, що буде охоплювати комплекс питань та проблематику: від диверсифікації економіки на рівні громад, до соціальної сфери та безпечності харчових продуктів."

В межах форуму відбудеться 16 програмних заходів серед яких: стратегічна сесія «Впровадження цілей Сталого Розвитку на регіональному рівні».

Учасниками заходу є урядові делегації, міжнародні проекти та організації, представники  українських та іноземних компаній, виробники аграрного сектору економіки всіх регіонів України.

Традиційною подіє стане вручення незалежних премій серед агровиробників регіону – AGROPORT Awards Lviv 2019. Відтак, відзначать господарства і підприємства, що за підсумками року показали кращі результати в одній з 10 номінацій.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua