» Інформація » В межах АГРОПОРТУ дискутували на тему локальної туристичної кухні

В межах АГРОПОРТУ дискутували на тему локальної туристичної кухні

Автор: admin1 от 22-03-2019, 14:30
 (голосів: 0)

В межах АГРОПОРТУ дискутували на тему локальної туристичної кухніВ межах другого дня Х Міжнародної виставки та форуму «АgroportWestLviv 2019»відбулась дискусійна панель: «Локальна туристична кухня».

З вітальним словом до учасників заходу звернувся перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський.

«Дуже важливу роль у розвитку туристичної галузі посідає саме кулінарія. Це має бути хороша, якісна кухня, яка відповідає європейським стандартам. Адже це забезпечує емоції людей, які відвідують Львівщину. Ми пишаємося тим, що Львівщина має певні інноваційні підходи і з точки зору традицій куховаріння, і сьогодні ми були учасниками приготування страв з равликів. Також ми пишаємося людьми, які проводять активну промоцію і області і України саме через туристичну сферу»,- зазначив Ростислав Замлинський.

Також в межах Х Міжнародної виставки та форуму «АgroportWestLviv 2019» розглянули питання безпеки харчових продуктів, впровадження стандартів міжнародної системи НАССР, а також провели кулінарні майстер-класи.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua