» Інформація » Сільськогосподарські кооперативи області налагоджують співпрацю з кредитними спілками

Сільськогосподарські кооперативи області налагоджують співпрацю з кредитними спілками

Автор: admin2 от 19-07-2019, 14:29
 (голосів: 0)

Сільськогосподарські кооперативи області налагоджують співпрацю з кредитними спілкамиНа базі агротуристичного кластера «ГорбоГори» за підтримки Проекту USAID «Кредитування сільськогосподарських виробників» (КЕП) відбулась зустріч представників кредитних спілок з усієї України. У межах заходу підписали Меморандум про співпрацю між ЦКС «Анісія» та СОК «ГорбоГори», який передбачає надання фінансових послуг для членів кооперативу та малих одноосібників, які тільки розпочинають свою справу.

З вітальним словом до учасників зустрічі звернувся представник департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Андрій Олійник, який презентував регіональну Комплексну програму підтримки та розвитку агропромислового виробництва у Львівській області.

Своїм досвідом створення кооперативу поділився Антон Мільчевич.

«У 2017 році 5-ма членами агротуристичного кластеру створено сільськогосподарський обслуговуючий кооператив «ГорбоГори», який на сьогодні об’єднує 33 учасники. Членами кооперативу стали фермерські господарства, фізичні особи та інші виробники сільськогосподарської продукції. З метою популяризації агротуристичного кластеру «ГорбоГори» коштами обласного бюджету розвитку і районного бюджету у 2017 році здійснено реконструкцію приміщення та відкрито фермерський магазин у м. Пустомити. Уже два роки поспіль проходить фестиваль «ГорбоГори» і ярмарок фермерської продукції «Добрі традиції Галичини». У 2018 році у фестивалі взяли участь більше 2 тисяч гостей та учасників», - розповів Антон Мільчевич. Він також запропонував відвідати господарства, що входять до СОК «ГорбоГори», зокрема, ФГ «Західний Равлик» та ФГ «Малинівка».

Зазначимо, що Проект «Розвиток сільського підприємництва та інфраструктури агротуристичного кластера «ГорбоГори» переміг у конкурсі проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua