» Інформація » Фонд енергоефективності розпочав свою роботу

Фонд енергоефективності розпочав свою роботу

Автор: admin1 от 6-09-2019, 09:25
 (голосів: 0)

Фонд енергоефективності розпочав свою роботуЗ вересня 2019 року відбувся повномасштабний запуск Фонду енергоефективності.

Тепер ОСББ області, які бажають зробити свої будинки більш енергоефективними, можуть взяти участь у Програмі комплексної модернізації багатоповерхівок «ЕНЕРГОДІМ».

Програма «Енергодім» передбачає часткове відшкодування витрат на заходи з енергоефективності у розмірі 40% вартості прийнятних заходів/робіт для пакету «Легкий» та 50% для пакету «Комплексний».

ОСББ можуть подавати заявки для участі в програмі «Енергодім» через усі відділення банків-партнерів, першим з яких став державний АБ Украгазбанк.

Перші 300 заявок отримають додатковий грант у розмірі 20%.

Окрім цього, управлінням енергозбереження напрацьовуються зміни до Програми енергозбереження для населення Львівщини  на 2017-2020, що дозволить здійснювати  відшкодування відсоткової ставки за кредитами з обласного бюджету для ОСББ області, які скористаються Програмою «ЕНЕРГОДІМ».

Довідково:

Фонд енергоефективності надає підтримку об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) для впровадження енергоефективних заходів шляхом надання грантів та запровадження комплексних технічних рішень з врахуванням кращих європейських практик з енергомодернізації будівель.

Діяльність Фонду фінансується за рахунок коштів Держбюджету України, фінансової підтримки ЄС та Уряду Німеччини. Програми Фонду енергоефективності реалізуються в співпраці з Міжнародною фінансовою корпорацією – IFC, Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Програмою розвитку ООН (ПРООН).

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua