» Інформація » Маркіян Мальський зустрівся із членами національної збірної команди України Invictus Games 2020

Маркіян Мальський зустрівся із членами національної збірної команди України Invictus Games 2020

Автор: admin1 от 22-10-2019, 10:03
 (голосів: 0)

Маркіян Мальський зустрівся із членами національної збірної команди України Invictus Games 202021 жовтня, голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський зустрівся із членами національної збірної команди України Invictus Games 2020, що проходитимуть у травні в Гаазі (Нідерланди).

З понад 200 кандидатів до складу національної збірної України на Invictus Games 2020 обрали 20 осіб, серед них 4 представники Львівщини, зокрема: Дмитро Афанасьєв (Національна Гвардія України) – стрільба з лука та пауерліфтинг; Ігор Галушка (ветеран Національної Гвардії України) – веслування на тренажерах та плавання; Сергій Калитюк (ветеран Збройних Сил України) – стрільба з лука та велоспорт; Віктор Легкодух (ветеран Збройних Сил України) – веслування на тренажерах та велоспорт.

Тренером, відповідальним за підготовку стрілків з лука у складі національної збірної команди України, призначений львів’янин Дмитро Сидорук  –  срібний  призер Invictus Games 2017 в  м. Торонто, голова ГО «Спортивна асоціація ветеранів війни «Незламний». 

«Пишаємось, що ви представляєте Україну на таких статусних змаганнях. Ми щиро вдячні вам за це. Ви є символом нашої боротьби і перемоги», - зазначив очільник Львівщини.

Також Маркіян Мальський обговорив із членами національної збірної питання організації тренувань та забезпечення команди для участі у змаганнях.

Довідково:

«Ігри Нескорених» (Invictus Games) –  це міжнародні спортивні змагання для військовослужбовців і ветеранів із обмеженими фізичними можливостями, отриманими під час виконання службових обов'язків. Участь у змаганнях беруть команди від країн-членів НАТО, а також стратегічних партнерів Альянсу.

У спортивному тестуванні до національних змагань Ігри Нескорених у м. Львові (13 липня) взяли участь 55 осіб (з них 35 осіб жителі  Львівської області). У Всеукраїнських Іграх Нескорених (м. Київ, 14 вересня) змагалося 45 представників Львівщини.

При обранні кандидатів національною відбірковою комісією до уваги бралися чотири критерії:

Оцінка і аналіз анкетних даних – 40%.
Оцінка і аналіз відеозапису інтерв’ю з професійними психологами – 25%.
Спостереження за учасниками відбору під час тренувань – 25%.
Спортивні результати – 10%.

Маркіян Мальський зустрівся із членами національної збірної команди України Invictus Games 2020

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua