» Інформація » Спеціалізовані підприємства Львівщини успішно пройшли черговий наглядовий аудит з лісової сертифікації

Спеціалізовані підприємства Львівщини успішно пройшли черговий наглядовий аудит з лісової сертифікації

Автор: admin1 от 29-10-2019, 10:58
 (голосів: 0)

Спеціалізовані підприємства Львівщини успішно пройшли черговий наглядовий аудит з лісової сертифікаціїНа підприємствах Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства з 15 жовтня по 23 жовтня незалежною аудиторською компанією SGS проводився черговий наглядовий аудит відповідності ведення лісового господарства на підприємствах принципам та критеріям FSC® (Лісової Опікунської Ради).

Під час аудиту оглянули дотримання вимог стандарту FSC в процесі господарської діяльності в Жовківському та Турківському лісгоспах і відповідність стану ведення лісового господарства стандарту FSC у Львівському лісгоспі, який прагне долучитися до загального сертифікату обласного управління.

Аудитори компанії СЖС відзначили високий рівень ведення лісового господарства на підприємствах Львівського ОУЛМГ, особливо відзначили роботу щодо переходу до використання вибіркової системи рубань лісу, рубок переформування деревостанів і забезпечення природного лісовідновлення. Також відмітили залишення екологічних дерев на лісосіках, які є важливими для біологічного різноманіття.

Увагу звернули на необхідності проведення навчань з працівниками державної лісової охорони щодо ідентифікації видів занесених до Червоної Книги України, рідкісних та зникаючих видів і термінів проведення моніторингу їх поширення. Необхідність деталізації інформації щодо осередків виділення Червонокнижних видів (в межах виділу) і обмеження режиму господарювання на таких ділянках.

За результатами наглядового аудиту усі підприємства Львівського ОУЛМГ загальною площею 478,0 тис га сертифіковані відповідно до вимог міжнародного стандарту FSC.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua