» Інформація » Позивний Бандерас: молодь з 20 районів Львівщини переглянули кінострічку

Позивний Бандерас: молодь з 20 районів Львівщини переглянули кінострічку

Автор: admin1 от 14-11-2019, 09:34
 (голосів: 0)

Вчора, 13 листопадаПозивний Бандерас: молодь з 20 районів Львівщини переглянули кінострічку, завершився кінопоказ легендарної стрічки «Позивний Бандерас» для молоді Львівської області.

З 28 жовтня департаментом внутрішньої та інформаційної політики спільно з Львівським кіноцентром організовано серію показів кінофільму для учнівської молоді Львівщини. Кінострічка режисера Заза Буадзе про російсько-українську війну на військову тематику в українських декораціях була основним мотивом ознайомлення молоді із сторінками останній військових подій на Сході країни.

Окрім того, організатори обрали фільм «Позивний Бандерас» через зйомки справжніх військових Збройних сил України, які брали участь у антитерористичній операції на сході України. Серія кінопоказів була спрямована на підвищення національно-патріотичної свідомості молоді Львівщини та ознайомлення із сучасними героями історії України.

Загалом, фільм переглянули 1500 учнів старших класів з 20 районів Львівської області.

До слова, департамент внутрішньої та інформаційної політики у парку "На валах" вже організовував кінопоказ просто неба «Позивний Бандерас» для мешканців Львівщини.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua