» Інформація » На Львівщині не зафіксовано жодного випадку інфікування коронавірусом

На Львівщині не зафіксовано жодного випадку інфікування коронавірусом

Автор: admin2 от 2-03-2020, 12:53
 (голосів: 0)

На Львівщині не зафіксовано жодного випадку інфікування коронавірусомНа Львівщині не зафіксовано жодного випадку інфікування коронавірусом. Про це сьогодні розповіли під час брифінгу щодо ситуації із коронавірусом на Львівщині.

“За минулий тиждень не надходило повідомлень щодо осіб, які захворіли коронавірусом або перебувають з підозрою у нас на спостереженні.  Львівська обласна інфекційна лікарня готова до прийому пацієнтів, обсерватор у частині протитуберкульозного санаторію у Немирові також готовий прийняти осіб на обсервацію. У частині пропускного режиму  на кордоні періодично є повідомлення щодо осіб, які мають підвищену температуру. Якщо ці особи не є із країн, де зафіксований коронавірус, то вони отримують рекомендації перебувати на обстеженні у сімейного лікаря та продовжують рух територією України”,  – зазначив т.в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Андрій Васько.

Окірм того, Андрій Васько наголосив, що у межах затвердженого плану заходів в області здійснюватимуть моніторингові візити у заклади освіти, місця великого скупчення людей з метою перевірки наявності миючих засобів, дезінфектантів та обробки приміщень від вірусної інфекції.

Як зазначив директор ДУ "Львівський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України" Роман Павлів, за минулу добу проведено  понад 9 тисяч досліджень термометрії  у пунктах пропуску державного кордону.

“Нами організовані оснащені бригади по територіях на випадок коронавірусу. Додатково закуплені пульвелізатори у разі обробки вогнищ, якщо вони будуть виникати”, - наголосив Роман Павлів.

Зазначимо, людей, які повернулись з країни, у якій зафіксовано спалах коронавірусу, просять повідомляти про це департамент охорони здоров’я ЛОДА шляхом заповнення онлайн-форми за посиланням або в телефонному режимі за номером: 260-19-18.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua