» Інформація » Співпраця депутатів та облдержадміністрації сприяє успішному виконанню обласних програм, - Максим Козицький

Співпраця депутатів та облдержадміністрації сприяє успішному виконанню обласних програм, - Максим Козицький

Автор: admin2 от 12-03-2020, 16:02
 (голосів: 0)

Співпраця депутатів та облдержадміністрації сприяє успішному виконанню обласних програм, - Максим КозицькийНа черговій сесії Львівської обласної ради депутати заслухали звіт про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2019 рік.

Програма соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2019 рік виконувалась в контексті реалізації 5 стратегічних цілей Стратегії розвитку Львівської області на період до 2020 року, якими визначені: Конкурентоспроможна економіка, Якість життя, Відкриті кордони, Розвинуте село, Туристична привабливість.

«Розумію, що я не доклався до виконання обласних програм та бюджету, але 2019 рік був доволі успішний. Завдяки співпраці обласних депутатів та облдержадміністрації було перевиконання бюджету. Торік прийнято 30 обласних програм, більшість з яких успішно виконано. Сподіваюсь на конструктивну співпрацю і надалі. Я переконаний, що лише синергія та робота пліч-о-пліч зможе привести нас до результатів, які будуть помітні не лише на папері, а й на якості життя людей. Мусимо забути про чвари та політичні ігрища і спрямувати усі сили на спільну роботу. Цього року ми переходимо на трирічне бюджетування, гадаю воно буде більш збалавансоване і ми продемонструємо ще кращі показники», - зазначив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

На виконання Стратегії реалізовувалися 30 обласних цільових програм, програма капітального будівництва, а також вживалися ряд завдань та заходів з вирішення найактуальніших соціально-економічних проблем регіону.

При цьому, пріоритетним було нарощення інвестиційного потенціалу, вирішення проблемних питань реального сектору економіки, підвищення якості надання публічних послуг в соціальній сфері, добробуту мешканців області та їх соціальний захист.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua