» Інформація » Дотримуйтеся особистої та інформаційної гігієни, - Максим Козицький

Дотримуйтеся особистої та інформаційної гігієни, - Максим Козицький

Автор: admin2 от 23-03-2020, 09:52
 (голосів: 0)

Дотримуйтеся особистої та інформаційної гігієни, - Максим КозицькийЛьвівська обласна державна адміністрація закликає мешканців області користуватися та довіряти лише перевіреним джерелами інформації.

“Постійно наголошую, що найгірший вірус - це паніка. Саме в паніці найкраще поширюються фейки і провокації. Прошу усіх мешканців Львівщини дотримуватись особистої і інформаційної гігієни. Львівська ОДА день і ніч робить все можливе. Наш пріоритет - люди, їх життя і здоров'я. Лікарні Львівщини активно забезпечуються новими апаратами ШВЛ, засобами захисту, необхідними медикаментами. Також тримається під контролем і продовольче забезпечення області», - наголошує голова облдержадміністрації Максим Козицький.

Оновлені дані про кількість пацієнтів з підозрою на коронавірус кілька разів на день публікуємо на офіційному сайті Львівської ОДА за посиланням. 

Для зручності - усі інформаційні повідомлення публікуємо на нашій сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Закликаємо також користуватися інформацією, яку розміщує Міністерство охорони здоров’я України на офіційному сайті  та у соцмережах .

Для наших громадян, які на цей момент перебувають за кордоном, Міністерство закордонних справ України розробило пам’ятку, у якій можна знайти відповіді на найактуальніші запитання та контакти усіх необхідних служб.

“Не піддавайтеся впливу фейкових новин. Дезінформація - це потужний інструмент в руках наших ворогів”, - додає Максим Козицький.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua