» Інформація » Мешканців Львівщини закликають відповідально поставитись до карантину

Мешканців Львівщини закликають відповідально поставитись до карантину

Автор: admin2 от 31-03-2020, 16:59
 (голосів: 0)

Мешканців Львівщини закликають відповідально поставитись до карантинуПікніки в парках, розваги на дитячих майданчиках та посиденьки великими групами – привід для поліції скласти адміністративні протоколи за порушення протиепідемічних заходів. Відтак, мешканців області закликали не нехтувати правилами карантину та проявити громадянську свідомість в умовах пандемії.

 Про це сьогодні йшлося під час брифінгу щодо ситуації із коронавірусом.

«Зараз Львівщина з-поміж областей України виглядає доволі непогано. Медичні об’єкти першої лінії забезпечені засобами захисту. Якщо десь їх бракує, найближчим часом цю потребу покриємо. Ми закумулювали 295 млн по всіх бюджетах. Відпрацьовуємо питання максимального наповнення засобами захисту і обладнання та забезпечення додатковими точками доступу до кисню у кущових лікарнях.  Однак не менш гостро стоїть питання дотримання карантину самими громадянами. Закликаємо мешканців області дотримуватись умов карантину, не розводити багаття та не влаштовувати пікніків у парках. Мусимо посилити заходи в частині дотримання карантинних заходів. Це дозволить зменшити поширення вірусу», - наголосив заступник голови Львівської ОДА Іван Собко.

Заступник голови також наголосив, що на Львівщині розпочали тестування усіх, хто повернувся із-за кордону.

«Голова ОДА ініціював проведення тестування мешканців. Сьогодні на штабі ми прийняли рішення затвердити мобільні бригади, що складатимуться із сімейних лікарів, медиків районних лікарень, аби охопити всіх мешканців, які повернулися з-за кордону. Тестування вчора відбулось в Пустомитівському районі, також такі тестування відбудуться в інших районах», - розповів Іван Собко.

За його словами, звернулися також до настоятелів церков, аби Богослужіння проводилися дистанційно в режимі онлайн.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua