» Інформація » У межах Великого будівництва на Львівщині триває ремонт автомобільних доріг

У межах Великого будівництва на Львівщині триває ремонт автомобільних доріг

Автор: admin2 от 21-04-2020, 10:28
 (голосів: 0)

У межах Великого будівництва на Львівщині триває ремонт автомобільних доріг1 березня 2020 року в Україні стартував проект «Велике будівництво», ініційований Президентом України Володимиром Зеленським.

Проект спрямований на масштабну розбудову якісної інфраструктури України включно з дорогами та соціально важливими об’єктами такими як: школи, дитячі садки, центри екстреної медичної допомоги та стадіони.

Незважаючи на карантин, покликаний протидіяти поширенню коронавірусу, з дотриманням усіх заходів безпеки працівників, реалізація Проекту «Велике будівництво» триває.

Відтак, у межах проекту здійснюють поточний середній ремонт автомобільної дороги О140103 Ясенів — Золочів,  що у Золочівському районі.

Ремонтні роботи виконує підрядна організація ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" на ділянці між населеними пунктами м. Золочів – с. Грабово. У 2020 році на проведення ремонтних робіт на цій дорозі передбачено 53 млн 229 742,33 тис гривень з державного дорожнього фонду.

На сьогодні проведено роботи з розпушення існуючого покриття, влаштування основи ЩПС та влаштування асфальтобетонного покриття протяжністю 7,47 км. Також планується провести роботи з укріплення узбіч, встановлення дорожніх знаків та нанесення розмітки.  

Автошлях сполучає дороги державного значення М-06 Київ – Чоп та М-09 Тернопіль –Львів – Рава-Руська та з’єднує адміністративні центри районів м. Золочів та м. Броди. Цією дорогою пролягає туристичний маршрут “Золота підкова Львівщини”.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua