» Інформація » Забезпечення захисту дітей в умовах карантину обговорили під час карантину

Забезпечення захисту дітей в умовах карантину обговорили під час карантину

Автор: admin2 от 29-04-2020, 17:49
 (голосів: 0)

Забезпечення захисту дітей в умовах карантину обговорили під час карантинуМіністерство соціальної політики спільно з Уповноваженим Президента України з прав дитини, Міжнародною благодійною організацією «Партнерство «Кожній дитині» та Міжнародною громадською організацією «Міжнародний центр розвитку і лідерства» розпочинає серію навчальних вебінарів "Захист дітей та підтримка сімей в умовах пандемії Covid-19”.

Участь у вебінарі взяли  керівники та працівники служб у справах дітей, центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді, соціального захисту населення, освіти обласних та районних державних адміністрацій, виконкомів міських рад та об’єднаних територіальних громад, які працюють у сфері забезпечення прав дитини, представників громадських та благодійних організацій, всіх бажаючих.

Захід відбувся за участі Міністра соціальної політики Марини Лазебної та Уповноваженого Президента України з прав дитини Миколи Кулеби.

Під час вебінару розглянули нормативно-правові та організаційні засади забезпечення захисту дітей.

Обговорили алгоритм дій із організації моніторингу стану дітей у сім’ях СЖО та дітей, які повернуті із інтернатних закладів.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua