» Інформація » Лікарням Львівщини передали засоби індивідуального захисту, придбані за кошти благодійників

Лікарням Львівщини передали засоби індивідуального захисту, придбані за кошти благодійників

Автор: admin2 от 5-05-2020, 13:38
 (голосів: 0)

Лікарням Львівщини передали засоби індивідуального захисту, придбані за кошти благодійниківСьогодні  компанія Nestlé  Україна спільно з Благодійним Фондом «Із янголом на плечі»  передали  дві тисячі засобів індивідуального захисту для медиків Львівщини.

Відтак,  4 медичні установи отримають по 500 костюмів індивідуального захисту.

“У час пандемії, коли наші медики на передовій борються з інфекцією, яка поширюється світом, ми маємо можливість передати нашим закладам охорони здоров’я засоби індивідуального захисту. Благодійний вантаж ми передамо медикам обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, Львівської обласної інфекцiйної лiкарні, обласного госпіталю інвалідів війн та репресованих імені Юрія Липи, фтизіопульмонологічного клінічного лікувально-діагностичного центру. Ще раз щиро дякую благодійникам за надану потрібну допомогу у цей нелегкий для усіх час”, - зазначив директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис.

Засоби захисту для медичних працівників придбали за благодійні внески філії ТОВ «Нестле Україна» «Нестле бізнес сервіс центр Європа». Зокрема, лише на ці засоби індивідуального захисту для чотирьох лікарень Львівщини компанія виділила 1 млн 660 тис грн.

“Компанія Nestlé Україна не могла залишатись осторонь у такий складний час боротьби з коронавірусом.  Це проблема не лише України, але й загальносвітова. Наша компанія присутня у більшості  країн світу, в тому числі має велику кількість працівників в Україні, і значна їх частина працює саме у Львові. У нас тут є фабрика та сервісний центр, де працює понад півтори тисячі людей, які надають сервіс компаніям Nestlé у Європі та інших країнах світу. Саме завдяки цьому офісу  ми маємо можливість надати допомогу львівським лікарням. Наш генеральний директор Алеcсандро Дзанеллі понад рік очолює нашу компанію і сам є італійцем, тому йому дуже близька ця проблема і він вважає, що першочергово потрібно допомагати лікарням та бути разом із  суспільством”,– наголосив директор з корпоративних комунікацій та зв'язків з громадськістю Nestlé Володимир Співак.

Усі охочі можуть долучитись до збору коштів для закупівлі засобів індивідуального захисту та іншого медичного обладнання для медичних установ.

За детальною інформацією звертайтеся до координатора за телефоном +380(67) 3705277 (Ірина).

Реквізити:

БО IЗ ЯНГОЛОМ НА ПЛЕЧI (Благодiйна органiзацiя), ЄДРПОУ/ДРФО 41411833, АТ КБ "ПРИВАТБАНК" (ЄДРПОУ банку 14360570, код банку 325321)

рахунок: No UA593253210000026008053785175 (Поточний рахунок), валюта UAH (Українська гривня), Призначення платежу: благодійний внесок.

“Ця передача  костюмів   - це хороший приклад співпраці між Львівською облдержадміністрацією, БФ “Із янголом на плечі” та компаніями, які є зараз основними благодійниками. Завдяки їхній допомозі ми можемо передати засоби захисту для наших лікарів. Ми дякуємо за довіру, за те що облдержадміністрація звернулась до нас щодо відкриття спеціалізованого рахунку на який надходять кошти від благодійників, малого, середнього та великого бізнесу і спільними силами ми можемо захистити медиків від коронавірусу. Дякую компанії Nestlé такими прикладами ми можемо керуватись і закликати благодійників до співпраці з нашим фондом”, - зазначила голова правління БФ «Із янголом на плечі» Ірина Плахтій.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua