» Інформація » Голова Львівської ОДА ознайомився з роботою Львівського лісового селекційно-насіннєвого центру

Голова Львівської ОДА ознайомився з роботою Львівського лісового селекційно-насіннєвого центру

Автор: admin2 от 14-05-2020, 16:59
 (голосів: 0)

Голова Львівської ОДА ознайомився з роботою Львівського лісового селекційно-насіннєвого центруСьогодні, 14 травня голова Львівської ОДА Максим Козицький із робочий візитом відвідав насіннєвий центр, аби ознайомитись із потужностями підприємства, а також оглянути хід реконструкцї складу, теплогенераторної та інших приміщень.

Львівська обласна державна адміністрація підтримує фінансово з обласного бюджету такі прогресивні проєкти. Відтак на 2020 рік з обласного бюджету розвитку на реалізацію проєкту "Реконструкція складу, фасадів адміністративно-лабораторного корпусу, прохідної, теплогенераторної, навісів та благоустрій території ДП" Львівський лісовий селекційно-насінєвий центр" по вул. Львівській, 10 в смт. Брюховичі виділено 3,5 млн грн та з обласного екологічного фонду 1,55 млн грн.

За інформацією Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, використовуючи сприятливі погодні умови лісівниками Львівщини посаджено 660,4 га (108%) лісових культур з 614,3 га запланованих на весну. Також проведено доповнення лісових культур на площі 737,6 га. Під час проведення лісокультурних робіт було висаджено близько 2 млн.шт. сіянців та саджанців деревних порід (сосни звичайної, ялиці білої, модрини європейської, дуба звичайного, бука лісового, клена явора, вільхи чорної та інших).

Зараз завершуються роботи з висіву лісового насіння та закладка шкілок в лісових розсадниках, в яких вже засіяно 5,22 га площі посівних відділень. У ДП «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр» висіяно 1,1 млн. посівних місць в касетах для вирощування садивного матеріалу із закритою кореневою системою. Це перша ротація в цьому році, після якої планується ще кілька.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua