» Інформація » Максим Козицький вшанував пам'ять загиблих у Скнилівській трагедії

Максим Козицький вшанував пам'ять загиблих у Скнилівській трагедії

Автор: admin2 от 27-07-2020, 14:55
 (голосів: 0)

Максим Козицький вшанував пам'ять загиблих у Скнилівській трагедіїСьогодні, 27 липня - 18-ті роковини від дня Скнилівської трагедії.

Поминальні заходи в області розпочались у каплиці Всіх святих українського народу і пам’яті жертв Скнилівської трагедії, де відбулась Божественна Літургія та парастас.

Опісля родичі загиблих, представники влади та духовенства переїхали до «Сегменту пам’яті» жертв Скнилівської трагедії. Тут громада, керівництво області поклали квіти та лампадки - як символ вічної пам’яті та скорботи за невинно загиблими.

«Пройшло 18 років від страшної трагедії, яка сталася тут, на Скнилові. Та щороку ми ніби заново переживаємо цю подію. Бо досі не можемо усвідомити – як так могло статися? Ця трагедія підкосила нас усіх. Ми зрозуміли, якою страшною ціною розплачуємося за чиєсь недбальство, необдумані вчинки, - сказав голова Львівської ОДА Максим Козицький. - Ця катастрофа також зобов’язує нас завжди пам’ятати, що в багатьох ситуаціях у наших руках не лише власне життя, а й життя наших ближніх».

Довідково:

Скнилівська трагедія – авіакатастрофа під час святкування 60-ї річниці 14-го авіаційного корпусу ВПС України на летовищі «Скнилів» під Львовом 27 липня 2002 року. Внаслідок падіння винищувача Су-27УБ у натовп глядачів загинуло 77 осіб (серед них – 28 дітей) і постраждало близько 250 людей. За кількістю загиблих є найбільшою катастрофою в історії авіаційних шоу.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua