» Інформація » Земельні аукціони: у Львівській області для продажу права оренди у серпні пропонують 40 земельних ділянок

Земельні аукціони: у Львівській області для продажу права оренди у серпні пропонують 40 земельних ділянок

Автор: admin2 от 30-07-2020, 11:35
 (голосів: 0)

Земельні аукціони: у Львівській області для продажу права оренди у серпні пропонують 40 земельних ділянокФахівці головного управління Держгеокадастру у Львівській області подали оголошення про проведення земельних торгів з продажу права оренди 40 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності (за межами населених пунктів) у серпні цього року.

«Земельні аукціони впершу чергу спрямовані для допомоги громадам. Всі кошти за оренду щорічно надходять до місцевих бюджетів. Додатково інвестори не лише орендують землю, а й вкладають кошти в покращення якості цих ділянок, створюють нові робочі місця для місцевого населення, часто підтримують соціальні проекти. А через це сприяють розвитку інфраструктури громад», - зазначає Андрій Кавецький, начальник головного управління Держгеокадастру у Львівській області.

Земельні аукціони з продажу прав оренди земельних ділянок с/г призначення державної власності заплановано на 18, 20, 26 та 27 серпня 2020 року.

Загальна площа цих земельних ділянок - 318,4 га, стартова ціна лотів – 192,4 тис.грн.

Загалом, від початку 2020 року, продано право оренди 64-ох земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності (за межами населених пунктів). За результатами проведених торгів розмір орендної плати становить 1,2 млн.грн, які надходитимуть до місцевих бюджетів щорічно.

 

Довідково:

Земельні торги проводяться відповідно до глави 21 Земельного кодексу України «Продаж земельних ділянок або прав на них на конкурентних засадах».

З детальною інформацією про лоти можна ознайомитись на офіційному  сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру у рубриці «Земельні аукціони»

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua