» Інформація » На Львівщині стартувала щорічна освітня академія

На Львівщині стартувала щорічна освітня академія

Автор: admin2 от 21-08-2020, 08:09
 (голосів: 0)

На Львівщині стартувала щорічна освітня академіяСьогодні, 20 серпня 2020 року в стінах Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу  розпочалася щорічна освітня  академія. 

Освітня академія — це майданчик для обміну думками. Місце, де освітяни можуть ділитися власним  досвідом, а також здобувати нові знання. Це новий формат спілкування та практичного навчання для керівників закладів загальної середньої освіти.

Участь у відкритті заходу взяв голова Львівської обласної адміністрації Максим Козицький. Керівник області висловив подяку вчителям за сумлінну роботу в  складний час дистанційного навчання, а також підкреслив важливість якісної загальної середньої освіти. 

«Я - батько двох дітей, тому на власному досвіді переконався, що ситуація з навчанням під час карантину була складною. І ми разом з Вами робимо усе, аби дати школярам якісну освіту. Я переконаний, якщо дитина отримає сильну базу в школі, то вона матиме хороше підґрунтя на успішне майбутнє, а успіх молоді – це успіх країни загалом», - наголосив очільник Львівщини.

На серпневих сесіях розглядатимуть питання організації дистанційного навчання, розроблення програми розвитку шкіл, оцінювання якості освітніх послуг, організації роботи з батьками та громадськими об’єднаннями, кадрового діловодства. 

Спікером освітньої академії також став директор департаменту освіти та науки Львівської ОДА Олег Паска. Під час презентації керівник департаменту структуровано розповів про системний аналіз та сучасні зміни освіти Львівщини. А також висловив сподівання щодо подальшого розвитку такого масштабного заходу. 

“Обмін досвідом в рамках освітньої академії є дуже важливим. Сподіваюся, що з часом цей захід переросте в хорошу традицію і буде допомагати всім нам творити такі зміни, які будуть позитивно впливати на якість освіти на Львівщині. Вважаю, що саме Львівська область має бути прикладом і локомотивом прогресивних змін в освіті», - наголосив Олег Паска.

Про важливість освітньої академії розповіла співорганізаторка заходу Галина Бордун.

«Враховуючи те, що в період карантину дуже багато керівників шкіл були зненацька заскочені  великою кількістю нових проблем, сьогодні ми маємо можливість разом обговорити та знайти можливості адаптації навчання до сучасних реалій. Саме робота в групах дозволить напрацювати правильні та конкретні рішення для впровадження результатів на практиці», - акцентувала співорганізаторка.

  Додамо, що цьогорічна освітня академія відбуватиметься 20, 26 та 27 серпня.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua