» Інформація » З нагоди професійного свята Максим Козицький відзначив підприємців Львівщини

З нагоди професійного свята Максим Козицький відзначив підприємців Львівщини

Автор: admin2 от 4-09-2020, 13:41
 (голосів: 0)

З нагоди професійного свята Максим Козицький відзначив підприємців ЛьвівщиниСьогодні, 4 вересня напередодні професійного свята, в області відзначили підприємців. Привітав представників бізнесу, які працюють у  різних сферах життя області, голова Львівської ОДА Максим Козицький.

«Ми гордимося вами і висловлюємо велику вдячність. За те, що створюєте нові робочі місця, наповнюєте бюджети, піднімаєте економіку Львівщини і України. За те, що вистояли у цих непростих умовах пандемії коронавірусу і продовжуєте успішно розвивати власну справу. Мабуть, кожен з вас може розказати нам свою унікальну, надзвичайно цікаву історію успіху. Але впевнений, висновок буде один: лише праця – велика і наполеглива, – приведе до успіху»,- зазначив він.

Також очільник області вручив подяки підприємцям. Їх отримали суб’єкти підприємницької діяльності у галузях будівництва, сільського господарства, харчової та переробної промисловості, торгівлі тощо, які продемонстрували розвиток та ріст підприємства за останній рік. Також при виборі нагороджених враховувався масштаб та соціальний внесок бізнесу.

«Дякую за вашу енергійність, ідейність, сміливість і рішучість. За те, що ставите амбітні цілі, досягаєте їх і надихаєте інших.  За вашу активну громадську позицію, соціальну відповідальність. За те, що творите успішну, сучасну, європейську Україну. Бізнес у Львові і загалом в нашій області інший, ніж в інших регіонах України. Тут є багато креативу, душевності. У свій продукт, у послуги, які надаєте, ви вдихаєте свою любов, додаєте їм емоцій. Клієнти це розуміють і цінують»,-  додав Максим Козицький.

Зазначимо, що у Львівській області функціонує 20,5 тис підприємств, в тому числі: 29 великих підприємств,1 068 середніх підприємств та 19 389 малих підприємств.

В області для підтримки суб’єктів підприємництва реалізується Програма підвищення конкурентоспроможності Львівської області. Водночас, підприємці Львівщини можуть отримати фінансовий ресурс на послуги в рамках інноваційних, консалтингових та маркетингових ваучерів.

Також в області реалізується Державна програма «Доступні кредити 5−7−9 %», яка запроваджена за ініціативи Президента України та Кабінету Міністрів України для підтримки інвестиційних проектів мікро- та малих підприємств, що сприятиме створенню нових робочих місць, легалізації та розширенню діяльності малого бізнесу, імпортозаміщенню та поверненню трудових мігрантів.

Успішною є і реалізація державної програми по наданню допомоги по частковому безробіттю.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua