» Інформація » На відремонтованій дорозі Львів – Пустомити – Меденичі відбулись перші велозмагання

На відремонтованій дорозі Львів – Пустомити – Меденичі відбулись перші велозмагання

Автор: admin2 от 14-09-2020, 11:53
 (голосів: 0)

На відремонтованій дорозі Львів – Пустомити – Меденичі відбулись перші велозмагання13 вересня відбувся Відкритий чемпіонат Львівської області з велосипедного спорту «Дорога в гори». Змагання присвятили пам’яті видатного тренера Збігнєва Керницького. Чемпіонат провели на нещодавно відкритій після ремонту дорозі Львів – Пустомити – Меденичі.

Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА організувало змагання за підтримки Укравтодору, Служби автомобільних доріг у Львівській області та компанії «Онур».

Понад 60 спортсменів здолали дистанцію у 50 кілометрів, а найкращі отримали грошові винагороди.

«Радіємо, що все частіше проводимо на Львівщині спортивні заходи, партнером у яких виступає бізнес. Це свідчить про те, що наш спорт розвивається відповідно до європейської моделі», — зауважує начальник Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

Cеред жінок першою фінішувала Соломія Лукачук, другою Тетяна Клімченко, а бронзовою призеркою стала Наталія Дуб. Серед чоловіків золото виборов Олександр Кривич, другим став Андрій Ганзін, а третім — Богдан Бориславський.

Нагадаємо, дорогу Львів – Пустомити – Меденичі будували з 2016 року. Загальна протяжність дороги становить 47,5 км. На дорозі влаштували нове асфальтобетонне покриття, впорядкували узбіччя, капітально відремонтували 12 мостів. Також значна частина дороги має зовнішнє освітлення. Цьогоріч об‘єкт завершили у межах президентської програми Велике Будівництво.

«Зовсім скоро ми завершимо також реконструкцію дороги Східниця-Урич. Цей шлях має всі шанси стати дуже популярним як серед професіоналів велоспорту, так і серед аматорів. По усій протяжності оновленої дороги проходитиме велодоріжка, а сама дорога буде безпечною та екологічною», — наголосив на церемонії нагородження очільник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua