» Інформація » До майбутнього пункту пропуску через державний кордон Нижанковичі – Мальховіце відремонтували майже 13 кілометрів доріг

До майбутнього пункту пропуску через державний кордон Нижанковичі – Мальховіце відремонтували майже 13 кілометрів доріг

Автор: admin2 от 30-10-2020, 08:07
 (голосів: 0)

До майбутнього пункту пропуску через державний кордон Нижанковичі – Мальховіце відремонтували майже 13 кілометрів дорігСьогодні завершився потужний українсько-польський проект «Пантера – Транспорт у районі Перемишля та Нижанкович за спадщину співпраці». До майбутнього пункту пропуску через державний кордон Нижанковичі – Мальховіце відремонтували майже 13 кілометрів доріг.

"Проект реалізовували упродовж трьох років спільно з Асоціацією органів місцевого самоврядування "Єврорегіон Карпати – Україна" за фінансової підтримки Європейського союзу. Загальний бюджет  – 2, 5 млн євро.  Для Львівщини скерували понад 844 тис євро. Для успішного завершення проекту ми виділили цього року майже 12 млн грн з обласного бюджету”, - зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Відтак, у прикордонному селі Нижанковичі  на Старосамбірщині відремонтували 6 доріг протяжністю 3,7 км доріг. Це вулиці Гагаріна та Лесі Українки з прилеглими до них Першотравневою, Сонячною, Шкільною та Франка.  Дороги облаштували бруківкою, освітленням та системою відеомоніторингу.

Ще 8,7 км місцевих доріг реконструювали у Перемишльському повіті.

“Цей проєкт вкрай важливий, він дає можливість населенню гірського регіону скоротити час для перетину кордону та забезпечить безпеку руху автотранспорту. Переконаний його реалізація, безумовно, покращить умови для українсько- польського економічного, соціального та культурного розвитку” , - додав Юрій Бучко.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua