» Інформація » «Понад 60 років добивались дороги»: мешканці Стебника вдячні за будівництво об’їзної міста

«Понад 60 років добивались дороги»: мешканці Стебника вдячні за будівництво об’їзної міста

Автор: admin2 от 9-11-2020, 08:05
 (голосів: 0)

«Понад 60 років добивались дороги»: мешканці Стебника вдячні за будівництво об’їзної містаНа вулиці Чорновола, що на околиці Стебника, облаштовують розмітку та дорожні знаки. Дорогу завершили ремонтувати, через два тижні  її відкриють для проїзду.

«Ця дорога є стратегічно важливою не лише для жителів Стебника, а сусідніх Трускавця, Уличного, Доброгостова без в’їзду у Стебник. Раніше люди мусили робити велике коло. Для них це велика незручність. На ремонт цієї дороги скерували близько 20 мільйонів гривень з державного бюджету. Працювали швидко, за місяць ремонт завершили», - зазначив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Дорожники розпушили старе покриття, облаштували щебенево-піщану основу та два шари асфальту.

“Ми понад 60 років добивались будівництва цієї дороги, яка відкрила друге дихання для нашого міста, - зазначив керівник ГО “Воля Громади”, мешканець Стебника Роман Уневич. - У травні цього року скерували лист-звернення до влади з проханням цю проблему вирішити. Дуже приємно, що чиновники нас почули. Дорогу збудували фактично з нуля, тепер Стебник стане більш розвантаженим, а люди зможуть комфортно і швидко добиратись до інших населених пунктів на роботу та в особистих потребах.”

 Нагадаємо, на Дрогобиччині ремонтують ще один важливий автошлях «Дрогобич-Довголука», протяжністю 19 кілометрів . Ця дорога сполучає прилеглі курортні міста з міжнародним шосе «Київ-Чоп». Цьогоріч плануємо відремонтувати 5 кілометрів.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua