» Інформація » 13 кілометрів автомобільної дороги Стрілки-Новий Кропивник відремонтують до кінця року

13 кілометрів автомобільної дороги Стрілки-Новий Кропивник відремонтують до кінця року

Автор: admin2 от 20-11-2020, 15:23
 (голосів: 0)

13 кілометрів автомобільної дороги Стрілки-Новий Кропивник відремонтують до кінця рокуЦілодобово працює техніка на автомобільній дорозі Стрілки-Новий Кропивник. Її протяжність 18 кілометрів.

Підрядна організація “Шляховик-Т” ремонтує дві ділянки -  від Стрілок до Тур‘я, а також у межах Старого і Нового Кропивника.

“Зі сторони Нового Кропивника проклали 5 кілометрів асфальту  у вирівнюючому шарі.  У напрямку від Стрілок – 4, 5 кілометри. До кінця року плануємо ще 6 кілометрів відремонтувати. Зараз проводять розпушення старого покриття, укладають основу ЩПС. Доручив підрядникам пришвидшити роботи, доки погода сприяє і наступного тижня приступити до укладання асфальту. 13 кілометрів дороги загалом маємо встигнути відремонтувати”, - зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

На ремонт виділили 80 мільйонів гривень із додаткового фінансування. Загальна вартість ремонтних робіт - 170 млн грн.

“Дорога є стратегічною для нас, вона веде до низки туристичних об’єктів, адже з’єднує Дрогобицький та  Старосамбірський райони із Східницею. Окрім того, люди із навколишніх сіл зможуть швидше доїжджати до роботи, діти до школи, а також зменшиться кількість дорожньо-транспортних пригод”, - додав Юрій Бучко.

 

З офіційного сайту ЛОДА

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua