» Інформація » Обласні обранці прийняли бюджет Львівщини на 2021 рік

Обласні обранці прийняли бюджет Львівщини на 2021 рік

Автор: admin2 от 22-12-2020, 14:01
 (голосів: 0)

Обласні обранці прийняли бюджет Львівщини на 2021 рікУ сесійній залі Львівської обласної ради сьогодні більшістю голосів прийняли головний фінансовий документ на наступний рік.

Прогнозований обсяг обласного бюджету за видатками – 5 134,6 млн грн, за доходами – 5 134,6 млн грн. Обласний бюджет передбачає, що власні доходи 2021 року становитимуть 3 155,2 млн грн.

«Відповідно до нового адміністративно-територіального устрою державний бюджет передбачає переведення на прямі міжбюджетні відносини 73 громади Львівщини. Всі бюджети, окрім районних, - у прямих трансферах із державним бюджетом. Станом на вчорашній день затверджено вже 10 місцевих бюджетів територіальних громад. І один районний - Яворівський. Показники поточного року є вихідними для формування наступного. Роль обласного бюджету змінюється в результаті бюджетної децентралізації. Адмінреформа свідчить про те, що буде 81 місцевих бюджети», - наголосив директор департаменту фінансів Олег Демків.

За видатками найбільше коштів скерують у сферу дорожнього господарства, транспорту та зв’язку, освіти і науки, а також охорони здоров’я.

З метою фінансування видатків на утримання та першочергових заходів також планують затвердити 12 програм соціального характеру, на що депутатський корпус передбачив кошти в сумі 782 млн грн із терміном фінансування січень – березень.

 

З офіційного сайту ЛОДА

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua