» Інформація » Віталій Скоропад провів оперативну нараду стосовно стану доріг

Віталій Скоропад провів оперативну нараду стосовно стану доріг

Автор: admin2 от 15-02-2021, 14:45
 (голосів: 0)

Віталій Скоропад провів оперативну нараду стосовно стану дорігСьогодні, 15 лютого перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Скоропад провів нараду стосовно питання розчистки доріг загального користування державного та місцевого значення.

Директор «ДП «Дрогобицький райавтодор» Ігор Богаченко інформував про стан та кількість техніки для проведення робіт з розчистки доріг з метою належного забезпечення життєдіяльності у межах Дрогобицького району.

Начальник відділу економіки, агропромислового розвитку та захисту довкілля райдержадміністрації Зеновій Кебза повідомив про стан та кількість залучених додаткових одиниць техніки сільськогосподарських підприємств, які функціонують в районі та територію де вони здійснюють розчистку доріг.

Крім цього, піднімалося питання виділення пального з районного матеріального резерву для проведення робіт з розчистки доріг у Східницькій ОТГ.

Також, за результатами наради дано доручення звернутися в НГВУ «Бориславнафтогаз» для сприяння у наданні техніки для усунення наслідків негоди вздовж дороги О140401 Дрогобич – Довголука.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua