» Інформація » «Напрацьовано перші конкретні кроки для поштовху в розвитку санаторно-курортної галузі», - Віталій Загайний

«Напрацьовано перші конкретні кроки для поштовху в розвитку санаторно-курортної галузі», - Віталій Загайний

Автор: admin2 от 13-05-2021, 09:23
 (голосів: 0)

«Напрацьовано перші конкретні кроки для поштовху в розвитку санаторно-курортної галузі», - Віталій ЗагайнийСьогодні, 12 травня у місті Моршині під керівництвом заступника голови Львівської облдержадміністрації Віталія Загайного, відбулася робоча нарада щодо скерування відпочивальників на реабілітацію та оздоровлення до санаторно-курортних закладів регіону. У нараді взяв участь голова райдержадміністрації Степан Кулиняк.

На заході напрацювали першочергові кроки для вирішення проблем галузі за участю керівництва санаторіїв, лікарсько-консультативної комісії, представників соцзахисту,  Фонду соціального страхування України й влади різних рівнів.

 "За підсумком наради бачимо, що потрібне внесення змін до положення про Фонд соціального страхування України, аби була можливість скерування на реабілітацію в санаторно-курортні заклади не лише зі стаціонару, як це є сьогодні, - акцентує Віталій Загайний. - Таким чином нам важливо максимально залучати внутрішній ресурс". 

З іншого боку, наголошує заступник голови Львівської ОДА, дуже важливою буде промоційна робота. 

"Хочемо провести промотур санаторно-курортними закладами Львівської області для медиків, аби вони краще розуміли можливості наявної бази, а також дали свої посили - що ще необхідно доповнити, можливо, в методиці чи технічному оснащенні", - додав він. 

Як відзначив Віталій Загайний, також йдеться про зйомку промоційних відео про курорти Львівщини, презентацію закладів галузі в інших країнах. А також - розширення послуг у санаторно-курортній сфері. 

"Ми далекі від думки, що силою влади можна повпливати на вибір закладу для оздоровлення. Тому наше завдання - виявляти слабкі місця, зокрема в частині недоінформування, створення нових додаткових пропозицій для тих, хто може ними скористатися. Ринок не стоїть на місці, за його розвитком мають встигати і санаторно-курортні заклади", - зауважив Віталій Загайний.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua