» Інформація » Водіям великогабаритного транспорту нагадують про обмеження руху у спеку

Водіям великогабаритного транспорту нагадують про обмеження руху у спеку

Автор: admin2 от 18-06-2021, 10:53
 (голосів: 0)

З 1 червня у Львівській області обмежили рух автотранспортних засобів загальною масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь 7 т з 10:00 год до 22:00 год включно (при температурі повітря вище 28 градусів). Водіям нагадують про дотримання правил руху.

«З метою збереження дорожнього покриття та підтримки дорожніх організацій в питанні збереження автомобільних доріг загального користування при температурі повітря понад +28 С з початку червня видано розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про обмеження проїзду великовагового автотранспорту дорогами загального користування при високих температурах повітря»», - зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Обмеження руху не поширюється на транспортні засоби, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

«На автомобільних дорогах загального користування державного значення області визначили понад 50 майданчиків відстою великовагового транспорту, а також встановили відповідні заборонні та попереджувальні дорожні знаки», - додав Юрій Бучко.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua