» Інформація » Координацію процесу вакцинації в районі покладено на райдержадміністрацію

Координацію процесу вакцинації в районі покладено на райдержадміністрацію

Автор: admin2 от 22-06-2021, 17:13
 (голосів: 0)

Дорученням першого заступника голови облдержадміністрації Андрія Годика від 17.06.2021 №14/0/6-21Дз головам райдержадміністрацій дане завдання взяти під особистий контроль вакцинальну кампанію проти COVID-19.

На виконання цього доручення та враховуючи важливість питання, сьогодні перший заступник голови райдержадміністрації Роман Шлярп провів робочу нараду, на яку були запрошені керівники відділів охорони здоров’я та КНП територіальних громад району. З усіх запрошених з невідомих причин не прибув на нараду лише начальник відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради Володимир Чуба.

Перший заступник голови райдержадміністрації Роман Шлярп, звертаючись до керівників, наголосив, що координацію процесу облдержадміністрація покладає на райдержадміністрації. Він також зазначив, що на Дрогобиччині на даний час є можливість провакцинуватися всім бажаючим. Район забезпечений вакцинами CoronaVac та Pfizer. Працює декілька пунктів та мобільних бригад медиків, які проводять вакцинацію населення.

Роман Шлярп рекомендував присутнім на нараді керівникам взяти під особистий щоденний контроль це питання, активізувати роз’яснювальну роботу серед своїх працівників, більш активно працювати з населенням та суб’єктами господарювання, щоб провакцинувати якомога більше громадян. Позаяк, це дозволить стабілізувати ситуацію, зупинити поширення небезпечного захворювання та не допустити повернення до жорстких карантинних обмежень в майбутньому.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua