» Інформація » Ірина Сех звернулася до Президента з клопотанням про присвоєння звання Герой України (посмертно) загиблим від рук терористів військовим із Львівщини

Ірина Сех звернулася до Президента з клопотанням про присвоєння звання Герой України (посмертно) загиблим від рук терористів військовим із Львівщини

Автор: admin2 от 16-06-2014, 10:39
 (голосів: 0)

Ірина Сех звернулася до Президента з клопотанням про присвоєння звання Герой України (посмертно) загиблим від рук терористів військовим із ЛьвівщиниГолова Львівської обласної державної адміністрації Ірина Сех звернулася до Президента України Петра Порошенка з клопотанням про присвоєння звання Герой України із врученням ордена Держави (посмертно) військовослужбовцям із Львівщини, які загинули від рук терористів під час участі в  антитерористичній операції.

Зокрема, Ірина Сех просить про присвоєння звання Герой України п’ятьом льотчикам вертолітної ескадрильї, що дислокується в Бродах Львівської області, які загинули 2 травня 2014 року під час проведення АТО. Це командир вертолітної ланки вертолітної ескадрильї підполковник Плоходько Руслан Володимирович; командир вертолітної ланки вертолітної ескадрильї підполковник Руденко Сергій Сергійович; начальник штабу-перший заступник командира вертолітної ескадрильї підполковник Сабада Олександр Борисович; бортовий авіаційний технік вертолітної ланки вертолітної ескадрильї майор Топчій Микола Миколайович; бортовий авіаційний технік вертолітної ланки вертолітної ескадрильї капітан Грішин Ігор Іванович.

Ірина Сех також клопоче про присвоєння звання Герой України ще двом військовослужбовцям, яких втратила Львівщина під час антитерористичної операції на сході. Це старший солдат Любомир Кузьмін, який загинув під Волновахою Донецької області, та генерал-майор Сергій Кульчицький, який загинув поблизу Слов’янська.

«Для мільйонів українців ці люди є справжніми Героями-оборонцями рідної землі. Присвоєння їм найвищого звання «Герой України» свідчитиме про визнання державою їхнього подвигу, сприятиме увічненню пам’яті про них та турботі про їхні родини», – зазначає Ірина Сех.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua