» Інформація » Президент про домовленості в Мінську: «У мене немає ілюзій, але є надія»

Президент про домовленості в Мінську: «У мене немає ілюзій, але є надія»

Автор: admin1 от 9-09-2014, 09:07
 (голосів: 0)

Президент про домовленості в Мінську: «У мене немає ілюзій, але є надія»Президент України Петро Порошенко сподівається, що всім сторонам, які підписали мирний протокол у Мінську, вдасться забезпечити режим припинення вогню. 
«Вірю, що зусилля дипломатів увінчаються успіхом», - сказав він під час зустрічі з військовими Першої оперативної бригади Національної Гвардії, 9-м та 23-м батальйонами територіальної оборони, військовослужбовцями Державної прикордонної служби.
Водночас Глава держави зауважив, що військовослужбовці мають бути готовими до захисту. «Нас це не повинно розслабляти. Ми добре знаємо свого ворога і ціну його словам. У мене немає ілюзій щодо нашого супротивника, але є надія», - сказав він.
За словами Президента, найближчим часом очікується збільшення місії ОБСЄ з контролю режиму припинення вогню на 500 спостерігачів. Він також констатував, що в цілому, режим припинення вогню дотримується, за винятком інцидентів у Донецьку та Маріуполі.
Президент також зазначив, що українська армія змінюватиме оборону як в тактичному, так і в стратегічному плані. Цьому сприятиме розширення співпраці з НАТО, переконаний він. «З низкою країн НАТО вдалося домовитися про пряме постачання сучасної зброї, яка допоможе нам захиститися і перемогти. Хоча ми розраховуємо лише на себе, але нам життєво необхідна фінансова та технічна військова допомога. І ми її отримаємо», - констатував Петро Порошенко.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua