» Інформація » Великі платники податків поповнили бюджет на 2,5 млрд гривень

Великі платники податків поповнили бюджет на 2,5 млрд гривень

Автор: admin1 от 6-10-2014, 10:15
 (голосів: 0)

Великі платники податків поповнили бюджет на 2,5 млрд гривеньЗа січень – вересень 2014 року Спеціалізованою державною податковою інспекцією з обслуговування великих платників у м. Львові МГУ Міндоходів мобілізовано до Зведеного бюджету України 2,46 млрд. гривень. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив начальник інспекції Олександр Юристовський. Зокрема, з початку року великі підприємства, які перебувають на обслуговуванні в СДПІ, перерахували до загального фонду Державного бюджету 2307,4 млн. гривень. Водночас, до місцевого бюджету Львова забезпечено збір понад 157 млн. гривень податків та інших платежів.
Як зазначив Орест Юристовський, основним джерелом наповнення державної скарбниці у цей період став податок на додану вартість, якого сплачено понад 1 млрд. гривень. Крім того, великий бізнес перерахував 599,5 млн.грн. акцизного податку та 563,6 млн.грн. податку на прибуток підприємств.
Найбільші надходження до державного бюджету забезпечили ПАТ «ДТЕК Західенерго», ТзОВ «НВП «Гетьман», ПрАТ «Львівський лікеро-горілчаний завод», ДТГО Львівська залізниця» та ПАТ «Львівобленерго».

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua