» Інформація » На нараді в райдержадміністрації обговорювали першочергові завдання на поточний тиждень

На нараді в райдержадміністрації обговорювали першочергові завдання на поточний тиждень

Автор: admin2 от 3-11-2014, 14:29
 (голосів: 0)

На нараді в райдержадміністрації обговорювали першочергові завдання на поточний тиждень 3 листопада в райдержадміністрації відбулася апаратна нарада, яку провів перший заступник голови райдержадміністрації Степан Рудницький. Було зроблено підсумки роботи райдержадміністрації за попередній тиждень та уточнено план на поточний, проаналізовано стан виконавської дисципліни.

Серед першочергових питань наради — забезпечення твердим паливом бюджетних установ. Зазначалося, що відділ освіти завершив завіз вугілля для навчальних закладів.

Управління праці та соціального захисту населення та органи місцевого самоврядування проводять прийом документів для призначення житлових субсидій за новими правилами.

Йшлося також про соціальний захист учасників АТО та сімей загиблих військових. Степан Рудницький доручив найближчим часом провести з цього питання нараду за участю сільських, селищних голів та відповідних служб.

Як уже повідомлялося, в області оголошено прийом заявок на участь у конкурсі мікропроектів. Відділ економіки отримав завдання надавати консультативну допомогу органам місцевого самоврядування, які виявлять бажання вирішити деякі проблемні питання територій, залучивши додаткові кошти в рамках мікропроектів.

На нараді обговорено актуальні питання пасажирських перевезень, ремонту доріг, наповнення бюджету тощо.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua