» Інформація » Про виконання робіт щодо захисту населених пунктів та с/г угідь Дрогобицького району від шкідливої дії вод. Інформує Дрогобицьке управління водного господарства

Про виконання робіт щодо захисту населених пунктів та с/г угідь Дрогобицького району від шкідливої дії вод. Інформує Дрогобицьке управління водного господарства

Автор: admin2 от 28-11-2014, 10:04
 (голосів: 0)

Про виконання робіт щодо захисту населених пунктів та с/г угідь Дрогобицького району від шкідливої дії вод. Інформує Дрогобицьке управління водного господарстваНа даний час за кошти державного бюджету виконуються роботи на об’єкті «Берегоукріплення та регулювання струмка Збер в с. Смільна Дрогобицького району». Загальна кошторисна вартість складає 323,4 тис. грн. Об’єкт перехідний. В 2014 році заплановано виконати робіт на суму 261,8 тис. грн. На даний час виконано робіт на суму 167,9 тис. грн. Замовником робіт являється ДП «Прикарпатська регіональна дирекція з водогосподарського будівництва», а генпідрядником - Дрогобицьке управління водного господарства.

Річка Летнянка, яка протікає територією Меденицької селищної ради, систематично підтоплює смт. Меденичі. Одним з основних чинників підтоплення є створення підпору води в річці, який виникає внаслідок заростання русла деревами та чагарником, що зменшує пропускну здатність річки. Дрогобицьке УВГ неодноразово видавало приписи та скеровувало листи в Меденицьку селищну раду з проханням виділити кошти на проведення робіт по розчистці русла р. Летнянка. На даний час селищна рада та громада селища за участю спеціалістів управління проводять розчистку русла р. Летнянка за власні кошти. Станом на 27.11.2014р. проведено орієнтовно 600 м розчистки русла річки від чагарнику та дерев.

Старокропивницькій сільській раді з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища було виділено 150,0 тис. грн. для розчистки та покращення екологічного стану р. Кропив’янка для захисту від підтоплення с. Старий Кропивник та сільськогосподарських угідь Старокропивницької сільської ради. Дрогобицьке управління водного господарства, як спеціалізована водогосподарська організація, запропонувала виготовити проектно-кошторисну документацію та виконати розчистку русла р. Кропив’янка, однак Новокропивницька сільська рада відмовилась від послуг управління і знайшла іншого підрядника. На даний час підряднику перераховано аванс і розпочаті роботи.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua