» Інформація » У департаменті культури ЛОДА назвали переможців конкурсу мистецьких проектів

У департаменті культури ЛОДА назвали переможців конкурсу мистецьких проектів

Автор: admin2 от 23-10-2015, 12:26
 (голосів: 0)

У департаменті культури ЛОДА назвали переможців конкурсу мистецьких проектівДепартамент з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації визначив переможців конкурсу мистецьких проектів. За його результатами фінансову підтримку отримали 11 проектів, які представили громадські організації. На реалізацію цих заходів з обласного бюджету виділено 180 тисяч гривень. Про це повідомила директор департаменту з питань культури, національностей та релігій ЛОДА Христина Береговська.

"Цьогоріч ми зробили ставку на креативні і перспективні культурно-мистецькі проекти, - зазначила Христина Береговська. - Зокрема, переможцями стали проекти, які, на наш погляд, є цікавими для мешканців сіл і міст Львівщини. Уже найближчим часом у районах та селах Львівської області покажуть етнографічну експозицію «Кримська оселя, яка розкаже про життя і побут кримських татар, фотовиставку «Українці: слідами Ісуса Христа". Також Народними домами помандрує соціально-мистецький проект "Торкаючись, бачу: великі українці». Окрім того, жителі Миколаєва та Жовкви зможуть переглянути театралізовану виставу "Анатоль".

За словами керівника департаменту, в рамках реалізації мистецьких проектів школярі створять анімаційний фільм на один із літературних творів Івана Франка. Також на території Львівського драматичного театру імені Лесі Українки художники та митці проведуть різноманітні культурні акції, зокрема відбудуться майстер-класи з провідними майстрами народного мистецтва Львівщини.

Нагадаємо, що конкурс кращих мистецьких проектів на Львівщині відбувається вдруге. Минулого року в області було реалізовано 6 таких проектів.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua