» Інформація » На Львівщині не зафіксовано порушень, які можуть вплинути на результати голосування, - Олег Синютка

На Львівщині не зафіксовано порушень, які можуть вплинути на результати голосування, - Олег Синютка

Автор: admin2 от 25-10-2015, 15:31
 (голосів: 0)

На Львівщині не зафіксовано порушень, які можуть вплинути на результати голосування, - Олег СинюткаНа Львівщині не зафіксовано порушень під час виборів, які могли б вплинути на виборчий процес та результати голосування. Про це йшлося у неділю, 25 жовтня, під час відеоморафону "Вибори 2015: як Львівщина обирає нову місцеву владу", який відбувся за участі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки.

За його словами, важливо, щоб під час виборів не було фальсифікацій та порушень. Для цього докладено чимало зусиль та проведено великий обсяг роботи, в тому числі, і з правоохороними органами.

"Мене, як голову обласної державної адміністрації, представники правоохоронних органів постійно інформують щодо дотримання порядку під час виборчого процесу . Також представники виборчих комісій доповідають щодо процесу голосування. Ми дуже уважно спостерігаємо за тим, щоб вибори відбулися прозоро. На даний момент є низка дрібних речей, які не впливають на волевиявлення людей та результати виборів. Жодної інформації, яка б вказувала на підробку чи фальшування бюлетенів або на так звані "каруселі", немає", - сказав Олег Синютка.

На думку кервника області, сьогодні у багатьох політичних силах є дуже хороші та якісні люди, які насправді хочуть змінити ситуацію на краще. Якраз вони в наступних радах протистоятимуть популістам.

"На Львівщині проросійські та комінустичні сили до місцевих рад не потраплять. Відповідно боротьба точитиметься між тими, хто робить свою роботу і популістами, - сказав Олег Синютка. - Дуже хотілося, щоб Львівщина зробила великий крок вперед, а це залежатиме від людей, яких оберуть у місцеві органи влади. Якою б хорошою не була центральна влада, ні Президент, ні керівник уряду не зможе навести абсолютний лад на території кожного села, міста та містечка. Адже у цьому питанні дуже багато залежить від того, якого господаря виберуть собі люди у місті чи селі".

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua