» Інформація » "Таємні клієнти" з’ясували як працюють ЦНАПи області

"Таємні клієнти" з’ясували як працюють ЦНАПи області

Автор: admin2 от 16-12-2015, 13:48
 (голосів: 0)

"Таємні клієнти" з’ясували як працюють ЦНАПи областіУпродовж кількох днів, з 11 до 14 грудня, на Львівщині за методом "таємного клієнта" моніторили якість роботи центрів надання адміністративних послуг (ЦНАПів). "Таємні клієнти", зокрема, оцінювали доступність до центрів, облаштування місць для відвідувачів, ставлення до них, кількість громадян, яких можуть обслуговувати одночасно в установі, та наявність черг. Про це повідомила начальник відділу підприємництва та регуляторної політики департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА Віолета Дмитрієва під час наради з керівниками РДА.

"На сьогодні лише у Жидачівському районі забезпечено повну доступність громадяни до ЦНАПів, - зазначила Віолета Дмитрієва. - Загалом ставлення до всіх доброзичливе. Але є і певні проблеми. Насамперед у Стрию  громадяни не мають доступу до центру. Не облаштоване місце очікування у Сокальському, Миколаївському, Бродівському, Яворівському районах, а у двох перших – ще й кадрова проблема: найменше працівників в області. Також громадянам доводиться стояти у постійних чергах у центрах Стрийського, Сокальського, Городоцького, Пустомитівського, Миколаївського районів".

Голова Львівської ОДА Олег Синютка наголосив, що усі проблеми щодо забезпечення діяльності центрів мають бути вирішені. "Ми повинні робити все необхідне для комфорту громадян, - наголосив керівник області. - Передусім облаштувати маршрути, щоб усі охочі знайшли ці центри у своїх населених пунктах. Особливо, щоб така можливість була у людей із обмеженими можливостями".

Задля покращення роботи ЦНАПів області у 2016 році заплановано ряд заходів. Зокрема, йдеться про облаштуваня маршрутів до центрів, збільшиння кількості адміністраторів та виділення цільових коштів, які необхідні для забезпечення повноцінного функціонування ЦНАПів.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua