» Інформація » Львівський бронетанковий завод шукає кадри

Львівський бронетанковий завод шукає кадри

Автор: admin2 от 27-01-2016, 14:48
 (голосів: 0)

Львівський бронетанковий завод шукає кадриЛьвівський бронетанковий завод продовжує пошук кваліфікованих технічних працівників. Станом на сьогодні, 27 січня, державне підприємство має близько 30 вакантних посад.

Про це розповів директор заводу Роман Тимків.

"Бронетанковий" найбільше потребує слюсарів, які спеціалізуються на ремонті електроустаткування, механоскладальних та електромонтажних роботах. Також є дві вакансії за спеціальністю інженер-конструктор.

"На заводі продовжується пошук досвідчених фахівців. До слова, лише у грудні нам вдалось набрати 37 нових працівників, однак ще досi бракує слюсарів та досвідчених інженерів, - наголосив Роман Тимків. - Ми також пропонуємо заробіток вищий від середнього у Львівській області. Зокрема, середня зарплата на підприємстві у 2015 році становила 6250 гривень".

Також директор підприємства додав, що з часу відкриття цеху із серійного виготовлення бронемашин "Дозор - Б", на бронетанковому заводі вдалось відкрити близько 150 нових робочих місць.

За детальнішою інформацією просимо звертатись у вiддiл кадрiв ДП "Львівський бронетанковий завод", за адресою: м. Львів, вул.Стрийська, 73, тел (032) 242-28-17.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua