» Інформація » Завтра у Львові зустрінуться дипломати "Вишеградської четвірки" та України

Завтра у Львові зустрінуться дипломати "Вишеградської четвірки" та України

Автор: admin1 от 24-02-2016, 11:24
 (голосів: 0)

Завтра у Львові зустрінуться дипломати "Вишеградської четвірки" та УкраїниУ четвер, 25 лютого, до Львова приїдуть представники керівного складу зовнішньополітичних відомств Словаччини, Польщі, Чехії та Угорщини. Дипломати країн Вишеградської групи та України зустрінуться, щоб обговорити політичну ситуацію. Цього ж дня заступники міністрів закордонних справ п’яти держав візьмуть участь у "круглому столі" з енергоефективності, який відбудеться у "Львівській політехніці". У форматі "V4 + Україна" вони говоритимуть про успішний досвід та підтримку реформ.
Про це розповіла директор департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської облдержадміністрації Тетяна Шепіленко.
"Візит "Вишеградської четвірки" є дуже важливим не лише для Львівщини, а й України. Адже, окрім політичних питань, йтиметься про досвід, який здобули ці країни у сфері енергетики та реалізації енергоефективних проектів, - зазначила Тетяна Шепіленко. - Знаковим також є те, що цьогоріч у лютому виповнилось 25 років від дня створення Вишеградського об’єднання".
У рамках візиту 26 лютого про енергозбереження також йтиметься на двосторонньому українсько-словацькому "Ярмарку досвіду". Зокрема, експерти говоритимуть успішні проекти Словаччини з утеплення будинків, теплопостачання, вуличного освітлення, управління енергоресурсами.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua