» Інформація » «Потрібно відповідальніше ставитись до економії коштів за енергоносії», - Максим Лісогор

«Потрібно відповідальніше ставитись до економії коштів за енергоносії», - Максим Лісогор

Автор: admin1 от 26-02-2016, 12:02
 (голосів: 0)

«Потрібно відповідальніше ставитись до економії коштів за енергоносії», - Максим Лісогор25 лютого в залі засідань Дрогобицької райдержадміністрації відбулося засідання колегії відділу освіти, в якому брали участь голови Дрогобицької районної державної адміністрації Максим Лісогор та Дрогобицької районної ради Михайло Сікора, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Шутко, заступник голови районної ради Володимир Стецівка, депутат Львівської обласної ради, голова Дрогобицької районної організації профспілки працівників освіти і науки Ольга Грицик.

Очільники району акцентували на важливості впровадження мікропроектів у зміцненні матеріальної бази освіти, розумної економії енергоносіїв під час зимових канікул, підтримали пропозиції щодо впровадження вивчення в школах автосправи, тракторної справи.

«Директорам шкіл потрібно відповідальніше ставитись до економії коштів за енергоносії», - наголосив Максим Лісогор.

Михайло Сікора, продовжуючи цю думку зауважив, що в січні, коли в школах були  канікули деякі керівники навчальних закладів використали більше газу, ніж в грудні, коли йшов навчальний процес, а за це треба відповідати.

«Потрібно відповідальніше ставитись до економії коштів за енергоносії», - Максим ЛісогорВ.о. керівника відділу освіти Іван Стецко проаналізував стан виконання Програми розвитку освітньої галузі району на 2013-2017 рр. Особливу увагу він приділив питанням розвитку дошкілля, роботі з обдарованими школярами, проблемі харчування учнів, економії енергоносіїв, зміцненню матеріальної бази навчальних закладів. Девізом результативності навчально-виховного процесу, за його словами,  має стати «Талановитий керівник-творчий учитель-обдарована дитина».

Члени колегії та керівники навчальних закладів району почули інформацію методиста Дарії Грицик про доцільність та ефективність використання годин варіативної складової навчального плану загальноосвітніх закладів освіти.

З роботою навчальних закладів району щодо попередження дитячого травматизму ознайомив присутніх головний спеціаліст відділу освіти Ярослав Куцик. Було розглянуто питання реалізації Комплексної програми профілактики злочинності у Дрогобицькому районі.

«Потрібно відповідальніше ставитись до економії коштів за енергоносії», - Максим Лісогор

«Потрібно відповідальніше ставитись до економії коштів за енергоносії», - Максим Лісогор

«Потрібно відповідальніше ставитись до економії коштів за енергоносії», - Максим Лісогор

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua