» Інформація » Львівська митниця запроваджує новий сервіс – дистанційний особистий прийом в режимі Skype-зв’язку

Львівська митниця запроваджує новий сервіс – дистанційний особистий прийом в режимі Skype-зв’язку

Автор: admin2 от 29-04-2016, 10:19
 (голосів: 0)

Львівська митниця запроваджує новий сервіс – дистанційний особистий прийом в режимі Skype-зв’язкуЗадля зручного та ефективного спілкування громадян дистанційно із керівництвом Львівської митниці ДФС прийнято рішення про можливість проведення особистого прийому громадян у форматі відео-конференції в он-лайн режимі через Skype - зв’язок.

Зв’язок із керівництвом митниці буде здійснюваться через Інтернет систему Skype за адресою: lviv.customs@outlook.com, за попереднім записом та згідно затвердженого графіку.

Записатися на особистий прийом громадяни можуть особисто або через уповноважених представників за адресою: м. Львів, вул. Костюшка, 1, каб. № 317, 318. Також, записатися можна за тел: (032) 258-99-48, (032) 258-99-22, або скерувавши відповідне звернення на електронну поштову скриньку lviv.zvern-grom@customs.sfs.gov.ua, при цьому вказавши у темі звернення "Особистий прийом" та контактний телефон для зворотного зв’язку.

Громадяни, котрі бажають звернутися на прийом в он-лайн режимі через Skype - зв’язок (формат відео-конференції), під час запису на особистий прийом мають повідомити свій обліковий запис у програмному забезпечені Skype.

Слід зазначити, що детальна інформація про порядок і графік особистого прийому громадян керівництвом Львівської митниці ДФС, керівництвом та посадовими особами структурних підрозділів митниці розміщена на субсайті ГУ ДФС у Львівській області в мережі Інтернет за адресою: lv.sfs.gov.ua в розділі "Приймальна громадян"/"Графік особистого прийому".

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua