» Інформація » Приймаються пропозиції до плану реалізації стратегічної цілі "Відкриті кордони" Стратегії розвитку Львівщини

Приймаються пропозиції до плану реалізації стратегічної цілі "Відкриті кордони" Стратегії розвитку Львівщини

Автор: admin2 от 16-06-2016, 14:23
 (голосів: 0)

Приймаються пропозиції до плану реалізації стратегічної цілі "Відкриті кордони" Стратегії розвитку ЛьвівщиниПри Львівській облдержадміністрації працює робоча група "Відкриті кордони", яка розробляє План реалізації Стратегії розвитку Львівщини до 2020 року. Очолює її департамент міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва ЛОДА.

"Наша ціль – стратегічно запланувати розвиток міжнародного співробітництва та прикордонної інфраструктури з огляду на потреби та перспективи Львівщини. Завдання – укласти каталог проектів до плану реалізації стратегічної цілі "Відкриті кордони", що включає такі операційні цілі: "Міжнародне співробітництво", "Транскордонна співпраця" та "Прикордонна інфраструктура", - розповіла про діяльність робочої групи директор департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва ЛОДА Тетяна Шепіленко.

Наради робочої групи вже відбулися 1, 10 та 14 червня, у них брали участь не тільки члени затвердженого складу "Відкритих кордонів", а також представники Львівської митниці ДФС, Західного представництва держприкордонслужби України, Служби автомобільних доріг, Львівської залізниці, ДП Міжнародний аеропорт "Львів".

До 21 червня 2016 року приймаються пропозиції від громадськості до плану реалізації стратегічної цілі "Відкриті кордони" Стратегії розвитку Львівщини до 2020 року на електронну адресу ic-ita@loda.gov.ua. У темі листа слід вказати –  "Пропозиція до "Відкритих кордонів", а в тексті – залишити контактні дані.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua